Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 

Befektetések és bankolás még egyszerűbben

 

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően mostantól a NetBroker néhány alap funkciója már az Erste NetBankjában is elérhető.

Az Erste értékpapírszámla mellé előnyös választás egy Erste bankszámla, mert a kényelmen és a gyorsaságon felül költséghatékony megoldását jelenti a két számlatípus közötti pénzmozgásnak.

Ismerje meg a NetBank új funkcióit, mellyel mostantól a mindennapi pénzügyek mellett már a befektetések is kényelmesen kezelhetőek:

  • néhány kattintással összekapcsolható a NetBroker és a NetBank,
  • ezután a NetBankban együtt láthatja a bankszámla és értékpapírszámla egyenlegeit,
  • díjmentesen vezethet át pénzt az értékpapírszámla és a bankszámla között forintban és devizában is,
  • vásárolhat, eladhat befektetési jegyeket, jegyezhet kötvényeket,
  • a NetBankból egy kattintással át tud jelentkezni a NetBrokerbe a további befektetési funkciók igénybevételéhez.


gomb: Egyszámla információk


Ismerje meg az Erste további elektronikus szolgáltatásait is!


gomb: EB elektronikus szolgáltatások

 

Az Erste NetBank az Erste Bank Hungary Zrt. rendszere. A befektetési szolgáltatások nyújtója az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tevékenységi engedély szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002; tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG; a „Társaság”). Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési ajánlásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, az abban foglaltak alapján a Társasággal szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal.

Az Erste bank csoportról a www.erstebank.hu oldalon a Bankunkról menüpontban olvashat: http://www.erstebank.hu/hu/bankunkrol/erste-bank-csoport

A lakossági számla termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak. Az Erste EgySzámla és a kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit és kondícióit a Lakossági Bankszámla-, Lakossági NetBank-, Lakossági TeleBank és SMS Szolgáltatások-, és Lakossági Bankkártya ÁSZF-ek, valamint a vonatkozó Lakossági Számla és Betéti Hirdetmény tartalmazzák.